PTE TÁJOLÓ NYEREMÉNYJÁTÉK

Időpont: 
2021.01.31. 23:30
Helyszín: 
PTE Tájoló túrasorozat

Az őszi félévben a PTE Tájoló túrasorozat keretein belül 5 különböző túraprogramot ajánlunk, azonban akik a meghirdetett időpontokban nem tudtak elmenni a túrákra,

azokat arra buzdítjuk, hogy családjukkal, barátaikkal vagy akár egyénileg járják végig az általunk már felfedezett, bejárt útvonalakat 2021. január 31-ig. Ezt követően töltsék fel élményeikről készült fotókat, rövid videókat, esetleg gyermekeik által elkészített rajzos műveket portálunkra.

A feltöltéshez a résztvevőknek nem kell mást tenni, mint az ismertető után található képes menü segítségével kiválasztani túráink közül azt, amelyiknek útvonalát akár egyénileg, akár csoportosan teljesítették, majd ezután a kijelölt eseményhez hozzácsatolni az elkészült felvételeket. 

"képes beszámolókat" beküldők részt vesznek nyereményjátékunkban, ahol túránként sorsolással választunk ki három-három pályázót, akiket egyenként 5000 Ft-os sportszerutalvánnyal jutalmazunk.  Ezenfelül további három 10.000 Ft-os sportszerutalványt sorsolunk ki azok között, akik az ősszel meghirdetett összes túránkat teljesítik. A gyerekek által elkészített rajzos beszámolók közül szintén három különdíjast sorsolunk ki, akik egyenként 5.000 Ft-os játékutalványt kapnak.

 

    IRÁNY A JAKAB-HEGY!

  MECSEKI LÁTHATATLANOK EMLÉKTÚRA

CSERKÚTI BARANGOLÁS

jive

MANDULÁSTÓL- BÜDÖSKÚTIG

MIKULÁS TÚRA BODÁRA

Kategória: