Jótékonysági Fitness Edzés

Időpont: 
2019.04.02. 16:00
Helyszín: 
PTE Táncterem

A Sportiroda, Müller Zsófi csoportos fitness oktató közreműködésével jótékonysági edzést szervez a PTE Polgárok számára. A rendezvényt április 2-án 16 órakor a TTK Tánctermében tartják, ahová Zsófiék várnak minden kedves munkatársat, valamint hallgatót.

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban a szervezők becsületkasszát helyeznek ki a helyszínen, amelyben az önkéntes felajánlásokat gyűjtik. (Az így befolyt összeget az Összefogás Zentéért Alapítványnak juttatják el)

Györök Zente 2018.02.28-án született egy súlyos genetikai rendellenességgel, melynek neve SMA I. (Gerincvelő izomsorvadás). Ezzel a diagnózissal a babák a két éves kort sem érik meg, de Zente kivétel! Egy speciális kezelés segítségével felvette a harcot és küzd a betegség ellen. Mozgásfejlődése beindult, viszont a további fejlődéshez rengeteg fejlesztésre, terápiára és gyógyászati segédeszközre van szüksége. Ha tehetitek, kérjük, támogassátok Zentét, hogy neki is lehetősége legyen egy boldog és önálló életre!

A részvétel előzetes online regisztrációhoz kötött, amelyett itt az eseményen belül elvégezhetsz! FONTOS, hogy a regisztrációs sablon csak bejelentkezett állapotban érhető el! (A főoldalon a JOBB FELSŐ SAROKBAN végezhető el a bejelentkezés).

Információ:zsofitnesslife@gmail.com

Kategória: 
Sportág: