SPORT TRIÓ

Időpont: 
2021.02.18. 00:002021.03.28. 23:45
Helyszín: 
PTE Sportiroda

„SPORT TRIÓ”, a PTE Sportiroda legújabb kihívása!

Vágj bele te is, próbáld ki magad bármelyik vagy akár mindegyik sportágban, teljesítsd a távokat, ezzel akár nyerhetsz is!

Részletek:

A PTE Sportiroda szervezésében február közepétől március végéig indul a „SPORT TRIÓ” kihívás, melynek célja, hogy az érvényben lévő járványügyi szabályozás mellett is ösztönözzük az egyetem polgárait a szabadban végezhető sportolásra.

A felhívás lényege: Túrázz, kerékpározz, fuss!

Szabályok:

  • A mozgásformák bármilyen helyszínen, útvonalon teljesíthetők, akár munkába járás során is, de természetesen a kihívás ideje alatt túraajánlóinkkal is segítséget kívánunk nyújtani a résztvevőknek.
  • A kihívásban PTE és NEM PTE polgár egyaránt részt vehet.
  • A kihívást teljesítők a megtett távot bármilyen telefonos távmérő applikáció segítségével igazolhatják és screenshot kép formájában tölthetik fel - alább a felhivás végén- itt az eseményen belül (pl. ha valaki futópadon vagy szobakerékpáron indul, a kilométeróra kijelzőjének fényképét kell feltöltenie).
  • Akik bármelyik mozgásformát teljesítik, és a megtett távot hetente feltöltik a megadott feltételek alapján oldalunkra, azok között minden héten (aktivitásonként) egy 5000 Ft értékű Decathlon utalványt sorsolunk ki
  • Akár az összes sportág teljesíthető egy adott héten, ami aktivitásonként heti egy részvételt (3x1) eredményez nyereményjátékunkban, viszont egy sportági sorsolásban csak 1 teljesítménnyel lehet részt venni! 
  • Továbbá azon résztvevők, akik a kihívás ideje alatt összesen: legalább 25 km-t túráznak, legalább 50 km-t tekernek (kerékpárral, szobakerékpárral, spinning bringával) és legalább 25 km-t futnak (erdőn, mezőn, futópályán, futópadon), példaértékű összteljesítményükért egy sportirodai emlékplakettet vehetnek át.
  • A kihívás időtartama: február 18március 28. 
  • A sorsolások időpontjai: március 1.-8.-16.-22.-29.

 

Kategória: