PTE JEGES EST A MIKULÁSSAL 2022

Időpont: 
2022.12.07. 16:00
Helyszín: 
Városi Műjégpálya

A REGISZTRÁCIÓ TELTHÁZ MIATT ÁTMENETILEG SZÜNETEL.

A PTE A Családokért programsorozat részeként a Pécsi Tudományegyetem Sportirodája Mikulás ünnepséget, valamint családi korinapot szervez az Egyetem munkatársai, valamint családtagjaik számára a Pécsi Műjégpályán. A résztvevőknek lehetőségük lesz egy jót korcsolyázni és kellemesen kikapcsolódni, a vállalkozó szelleműek pedig jelentkezhetnek ügyességi vetélkedőkre is.

Részletek:

  • A program kezdete és zárása: 16:00 – 20:00
  • A program a PTE munkatársai és családtagjai számára ingyenes, de online előregisztrációhoz kötött, amely itt az eseményen belül (alul) BEJELENTKEZÉS után elvégezhető!
  • A program esetében az első 600 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. (1 munkatárs 5 hozzátartozót tud feltüntetni a regisztráció során.) 
  • Az ügyességi vetélkedőkre a helyszínen lesz lehetőség jelentkezni.
  • Jelentkezési határidő: december 06. (kedd) 

Figyelem!

A családi program során ajándékcsomagot biztosítunk a gyermekek számára, ezért arra kérünk minden regisztrálót, hogy jelentkezése során pontosan tüntesse fel  12 év alatti hozzátartozói számát. (Az ajándékcsomagokat kizárólag a helyszínen áll módunkban átadni, utólagos átvételre nincs lehetőség! Megértésüket köszönjük!)

A helyek korlátozott számban elérhetők, ezért kérjük, amennyiben részvételi szándékától bármely okból eláll, úgy törölje jelentkezését!  (A regisztrációt módosítani vagy lemondani az e-mailben kapott linken keresztül tudja, így biztosíthatjuk további jelentkezőknek a részvételi lehetőséget.) 

Elérhetőség: egyetemisport@pte.hu

 

Kategória: 
Sportág: