MOZGASD AZ ELMÉD!

Időpont: 
2020.11.30. 23:30
Helyszín: 
PTE BIG Challenge

<<<Az esemény alján elérhető témakörökből választva indítható a kihívás>>>

„Mozgasd az elméd!” elnevezéssel -a PTE BIG Challenge kihívássorozat egyik szintjeként- a fizikai aktivitások mellett szellemi megmérettetést is kínálunk azoknak, akik szívesen szánnak időt arra, hogy néhány kérdésre válaszolva teszteljék tudásukat „sportosra szabott” témakörökben.

Kéthetente egy adott témakörben teszünk fel 13+1 kérdést, melynek kitöltésére 4 perc áll majd rendelkezésre. A kérdéssorokat a verseny végéig bármikor, de mindenkinek kizárólag egyszer lesz lehetősége kitölteni, és mivel nem szeretnénk azokat se kihagyni a versenyből, akik az első héten lemaradnának, így egészen november 30-ig elérhető lesz minden totó.

A PTE BIG Challenge "Mozgasd az elméd!" szintjét azzal tudod teljesíteni, ha a közzétett témakörök valamelyikét legalább 50%- os pontossággal kitöltöd. Ha kedvet kapsz a további elmemozgatáshoz, akkor részt vehetsz a kihíváson belül a PTE Sportiroda által szervezett online totóbajnokságban is, amelyhez nem kell mást tenned, mint kitölteni az összes témakört és a végelszámolás tekintetében minél jobb eredményt elérni. A szint teljesítése mellett, az online vetélkedés is nyitott a nem PTE polgárok számára.

A témakörök:

  • '56-os TOTÓ (Közzétéve)
  • "Centiméterek-méterek-kilométerek" (Közzétéve)
  • "Legek csatája" (Közzétéve)
  • "Green UP- Zöld kvíz" (Közzétéve)

A totóbajnokság díjazott kategóriái:

  1. PTE hallgatói
  2. PTE dolgozói
  3. NEM PTE polgárok

A totóbajnokság díjazása (a 3 kategóriában):

  1. hely: 15.000 Ft-os vásárlási utalvány
  2. hely: 10.000 Ft-os vásárlási utalvány
  3. hely: 5.000 Ft-os vásárlási utalvány

Kéthetente frissülő ranglistával jelentkezünk mindhárom kategóriában, majd november végén a 4 heti összteljesítmény dönti el a helyezések sorsát.

 

 

HATÁRIDŐ : NOVEMBER 30. (HÉTFŐ) (Az egyes témakörökhöz tartozó kérdéssorok csak az oldalra történő BEJELENTKEZÉS után érhetőek el.)

RÉSZLETES SZABÁLYISMERTETŐ ÉS BELÉPÉSI ÚTMUTATÓ

Kapcsolat: egyetemisport@pte.hu

ELÉRHETŐ TÉMAKÖRÖK:

A témakörökhöz tartozó kérdéssorokat november 30-ig (23:59) lehet kitölteni!

Kategória: