II. PTE FIFA BAJNOKSÁG

Időpont: 
2021.02.25. 20:00
Helyszín: 
FIFA 21

PTE Sportiroda és a PTE PEAC E-sport Szakosztályának közös szervezésében második alkalommal kerül megrendezésre a PTE FIFA Bajnokság!

Részletek:

  • Részvétel:

A versenyen 16 egyetemi polgár mérheti össze tudását, három héten keresztül FIFA 21 játékban Xbox One platformon. Minden nevezőnek rendelkeznie kell Facebook/Messenger fiókkal. (Külön csoport lesz létrehozva, ahová a szervezők az aktuális információkat, eredményeket és párosításokat fel tudják tölteni). A résztvevő játékosoknak a megadott Gamer ID-vel (FIFA21/Xbox One / fiók) kell játszaniuk. (A használt Gamer ID-nek meg kell egyeznie a nevezéskor megadott Gamer ID-vel. Ha másik fiókot fog használni, küldje el azt egy privát üzenetben, mielőtt a verseny megkezdődik.) A versenyen való részvétel INGYENES!

A mérkőzéseket a szervezők által meghatározott időn belül kell lejátszani.

  • Csoportmérkőzések

A bajnokság csoportküzdelmekkel indul, amelyben 4 db 4 fős csoport kerül kialakításra. A csoportokon belül körmérkőzések lesznek, ahol mindenki játszik mindenkivel oda-visszavágós lebonyolításban, ezután egyenes kieséses rendszerben folytatódik a bajnokság, ahová minden csoport 1. és 2. helyezettje jut tovább.

  • Egyenes kieséses rendszer

A csoportmérkőzések után előre kisorsolt ágrajz alapján folytatódik a "playoffs", ahol a csoportelsők a második helyezettekkel játszanak, majd ezt követően az elődöntőkkel, illetve a bronzmérkőzéssel és a döntővel zárul a bajnokság. 

  • Díjazás:
  1. helyezett 30.000 Ft-os vásárlási utalvány*
  2. helyezett 20.000 Ft-os vásárlási utalvány*
  3. helyezett 15.000 Ft-os vásárlási utalvány*
  4. helyezett 10.000 Ft-os vásárlási utalvány*

*Magyarország egyik legnagyobb elektronikai cikk értékesítő áruházának szabadon felhasználható vásárlási utalványa.

 

 

Kategória: 
Sportág: