29. Szarvasűzők - Váltófutó MEFOB

Időpont: 
2019.04.06. 08:0018:00
Helyszín: 
Eger – Miskolc

Ha PTE polgárként részt vennél a 29. Szarvasűzők - Váltófutó MEFOB -on, akkor jelezd a PTE Sportirodának, a gabor.orosz84@gmail.com e-mail címen!

Részletes versenykiírás:

A verseny célja, hogy a csapatok futói, Egerből a Bükk-hegység csodálatos tájain keresztülfutva (több szakasz a Bükki Nemzeti Park területén, néhol 900 méter magasságot is átlépve) eljussanak Miskolcra, azon belül is a Miskolci Egyetem campusába.

A teljes táv a tavalyival megegyező 83 km, mely különböző nehézségű (rövid-hosszú, könnyű-nehéz szintű) szakaszokra van osztva, így mindenki találhat felkészültségének megfelelő távot.

Az útvonal részletes leírása térképekkel, szintrajzokkal az alábbi oldalon érhető elhttps://www.szarvasuzok.hu/utvonal/

Miért éri meg minket választani?

-  Hisz a Szarvasűzők több, mint egy futóverseny... az idei évben is a résztevők egy teljesen új útvonalat próbálhatnak ki.

- Hisz a Szarvasűzők több, mint egy átlagos környezet…

Mit biztosítunk a nevezőknek?

Minden csapattag részére Szarvasűzős emlékbögre, verseny utáni tészta party a Miskolci Egyetem menzáján, rajtszám, biztostű, frissítés a váltópontokon, buszos szállítás Egerből a váltópontokra, majd a Miskolci Egyetemre, chipes időmérés, mobil wc a váltópontokon, tisztálkodási lehetőség a célban (Miskolci Egyetem Sportközpont)

Értékes nyeremények a helyezetteknek, és egy eredményhirdetéssel egybekötött feledhetetlen bulival zárul az eseményünk.

NEVEZÉS: https://www.szarvasuzok.hu/jelentkezes/ 

Bővebb információt a versenyünkről a honlapunkon (www.szarvasuzok.hu) és facebook oldalunkon (www.facebook.com/szarvasuzok) találhatsz. 

Kategória: 
Sportág: