Asztalitenisz MEFOB

Időpont: 
2021.11.09. 09:00
Helyszín: 
MIK Tornacsarnok

 

2021. november 9-én kerül megrendezésre Pécsett (PTE MIK Tornacsarnok, 7624 Pécs, Boszorkány u. 2.) a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Asztalitenisz Bajnoki Döntő. A versenyszámok között megkülönböztetünk majd férfi-női csapat, páros és egyéni számokat, valamint megküzdhetnek egymással a nem igazolt játékosok is, hiszen idén újra lesz összevont egyéni amatőr bajnokság is.

Az esemény egy bemutatójátékkal indul - Klampár Tibor és Jónyer István világbajnok asztaliteniszezők közreműködésével - remélve, hogy ez nagy érdeklődésre ad majd okot az egyetemisták és a jelenlévő nézők körében is. A házigazda immáron több mint tíz éve a PTE OIG Sportiroda és a PTE PEAC asztalitenisz szakosztálya lesz, melynek utánpótlás versenyzői végig jelen lesznek, segítve, hogy az indulók semmiben ne szenvedjenek hiányt.

A döntőt, a szokásoknak megfelelően kísérő programok színesítik. Szilágyi László sporttörténész moderálásával egy beszélgetést szervezünk világbajnokainkkal életükről, pályafutásukról és a versenysport jelentőségéről. Mind a beszélgetésre, mind az amatőr versenyre várunk minden PTE hallgatót!

A jelenlegi járványügyi előírásoknak megfelelően, az Egyetem teljes területén kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése!

Nevezés a profi kategóriákban: moatsz@moatsz.hu

Nevezés az amatőr kategóriában: gabor.orosz84@gmail.com, vagy a helyszínen!

Kategória: 
Sportág: