E-SPORT: Te mit játszanál?

Időpont: 
2020.08.02. 23:45
Helyszín: 
Online

A PTE-PEAC E-sport Szakosztálya megrendezné az első pécsi egyetemi e-sport versenyt!

A Pécsi Tudományegyetem több mint 20.000 polgára (hallgató és munkatárs egyaránt) egy hónapon át segítheti szavazatával a szervezőket abban a kérdésben, hogy mivel játszana szívesen az elektronikus felületeken. A felmérés által az egyesület munkatársainak lehetőségük nyílik, hogy valóban olyan versenyt tudjanak szervezni, amire nagy az érdeklődés!  

A tervek szerint Pécs városának legnagyobb és legmodernebb e-sport rendezvényét szeptemberben tartaná a szakosztály, beleértve a döntőt és az azt megelőző selejtező fordulóit.

A legeredményesebb játékosok az értékes nyereményeken túlmenően, további ingyenes e-sport programokon vehetnek részt, valamint felvételt nyerhetnek a PTE-PEAC E-sport Szakosztályába

A szavazáshoz nem kell mást tenned, mint EHA vagy NEPTUN kódoddal BEJELENTKEZEL az oldalra, és a lap alján megjelenő regisztrációs sablonon bejelölöd a választásod. 

A játékok, amelyekre szavazhattok:

FIFA, League of Legends vagy CS:GO (FONTOS, hogy nincs korlátozva a választások száma, így kellő érdeklődés mellett, akár több játékban is lehet versenyezni a közeljövőben).

Határidő: 2020.08.02. (VASÁRNAP)

További információ: novak.pal@pte.hu

Kategória: 
Sportág: