Rajzverseny: PTE Nyuszi Túra

Időpont: 
2020.04.08. 23:45
Helyszín: 
Online

A sajnálatos járványügyi helyzet miatt döntöttünk úgy, hogy egy egészen újfajta módon folytatjuk a korábbi években nagy sikerrel megrendezett Nyuszi Túránkat. A túra célja korábban is az volt, hogy a PTE munkatársak családjának, gyerekeinek a húsvét és a tavasz érkeztével maradandó élményt nyújtsunk.

Szeretnénk, ha a húsvét varázsa nem múlna el élmények nélkül, ezért készültünk Nektek egy vidám programmal. A „PTE Húsvéti Zsongás” első részeként rajzpályázatot hirdetünk: készítsetek „Nyuszi Túra” címmel egy rajzot, melynek témája egy korábbi Nyuszi Túránk vagy egy családi kirándulás.

A szülőket kérjük, hogy a „pályamunkákat” fényképezzék le és töltsék fel jpg formátumban, az eseményünk alján található regisztrációs űrlap segítségével. (A regisztrációs űrlap az oldalra történő BEJELENTKEZÉS UTÁN érhető el) 

Beérkezési határidő: 2020. április 8.

Versenykiírás:

Egy GYERMEK egy rajzzal vehet részt a megmérettetésen, viszont egy SZÜLŐ több gyermekét is nevezheti a rajzversenyre.

Korcsoportok: óvodás 3-6 év, általános iskola 7-9 év és 10-12 év. Minden korcsoport első három helyezettje az alábbi díjazásban részesül:

1. helyezett: 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány
2. helyezett: 7.000 Ft értékű vásárlási utalvány
3. helyezett: 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány

A pályázatot kizárólag PTE munkavállalók gyermekei részére hirdetjük.

A beérkezett munkákból rendezett online kiállítás megnyitójára és a pályázat eredményhirdetésére 2020. április 10-én 10:00 órakor, a tervezett Nyuszi Túra időpontjában kerül sor online formában - társrendezvényünk - a PTE Húsvéti Zsongás keretein belül.

Szervezők: PTE-A Családokért szervezői és a Sportiroda Munkatársai

Kapcsolat: halmos.zoard@pte.hu

Kategória: