Vaddisznó Kupa

Időpont: 
2021.09.25. 09:00
Helyszín: 
Honvéd (XIII.) sporttelep

Fusd le magad a Vaddisznó Kupán!

Az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja (International Day of University Sport – IDUS) alkalmából idén a MEFS egy különleges sporteseményt szervez az egyetemisták részére. A Vaddisznó Kupa egy olyan akadályverseny, ami kaland, küzdelem, kihívás, melyhez a szakmai hátteret a Magyar OCR Szövetség adja.

Számos izgalmas versenyszám, akadály és sár, továbbá értékes nyeremények és persze kitűnő hangulat vár a versenyzőkre szeptember 25-én a Vaddisznó-kupán, amelynek a BHSE sporttelepe ad otthont. A versenyen nem a nevezők mennyiségére, hanem a verseny minőségére koncentráltunk. Egy technikás, komplex pályát kapnak a nevezők, rengeteg újdonsággal.

A rendezvény helyszínén, a Honvéd XIII. kerületi sporttelepén először 600 métert kell futniuk a résztvevőknek, majd az idei EFOTT-on igencsak népszerű lézerlövészetben kell jeleskedniük. Ezt követi a gránáthajítás, a OCR-akadálypálya és kúszás katonai háló alatt. Ha mindez nem lenne elég, a vállalkozó kedvűeknek zárásként makk után kell kutatniuk egy sáros árokban. Fontos tudni, a pályát úgy állítják össze a szervezők, hogy bárki végig tudjon menni rajta. A versenyre elsősorban saját testsúlyos edzéssel, valamint ujjaink erősítésével tudunk leghatékonyabban felkészülni. A célunk az, hogy minél többen kipróbálhassák magukat ebben a nemzetközi szinten is egyre dinamikusabban fejlődő sportágban.

Nevezési info: https://mefs.hu/vaddisznokupa/

Regisztráció: https://www.e-nevezes.hu/hu/entry/guest_entry/174

Nevezési díj tartalma:

  • chipes időmérés
  • frissítés
  • befutóérem a célban
  • póló
  • eredménylista
  • díjazás

Tovább az esemény honlapjára►►►

 

Kategória: