I. PTE FIFA BAJNOKSÁG

Időpont: 
2020.11.09. 20:00
Helyszín: 
FIFA 20

A PTE Sportiroda és a PTE PEAC E-sport Szakosztályának közös szervezésében kerül megrendezésre novemberben az I. PTE FIFA Bajnokság!

Részletek:

  • Részvétel:

A versenyen 32 egyetemi polgár mérheti össze tudását, három héten keresztül FIFA 20 játékban PS4 platformon. Minden nevezőnek rendelkeznie kell Facebook/Messenger fiókkal. (Külön csoport lesz létrehozva, ahová a szervezők az aktuális információkat, eredményeket és párosításokat fel tudják tölteni). A résztvevő játékosoknak a megadott Gamer ID-vel (FIFA20/PSN / fiók) kell játszaniuk. (A használt Gamer ID-nek meg kell egyeznie a nevezéskor megadott Gamer ID-vel. Ha másik fiókot fog használni, küldje el azt egy privát üzenetben, mielőtt a verseny megkezdődik.) A versenyen való részvétel INGYENES!

A mérkőzéseket a szervezők által meghatározott időn belül kell lejátszani.

  • Csoportmérkőzések

A bajnokság csoportküzdelmekkel indul, amelyben 8 db 4 fős csoport kerül kialakításra. A csoportokon belül körmérkőzések lesznek, ahol mindenki játszik mindenkivel, ezután egyenes kieséses rendszerben folytatódik a bajnokság, ahová minden játékos továbbjut!

  • Egyenes kieséses rendszer

A csoportelsők a negyedik helyezettekkel, a másodikak pedig a harmadik helyen záró csapatokkal fognak játszani, ezt követően az előre kisorsolt ágrajz alapján folytatódik a „playoffs”.

  • Díjazás:
  1. helyezett 30.000 Ft-os vásárlási utalvány*
  2. helyezett 20.000 Ft-os vásárlási utalvány*
  3. helyezett 15.000 Ft-os vásárlási utalvány*
  4. helyezett 10.000 Ft-os vásárlási utalvány*

*Magyarország egyik legnagyobb elektronikai cikk értékesítő áruházának szabadon felhasználható vásárlási utalványa.

 

 

Kategória: 
Sportág: