Futónagykövet kerestetik!

Időpont: 
2021.08.24. 23:45
Helyszín: 
Online

PTE Sportiroda újra szeretné kérni önkéntes futónagykövetek segítségét, hiszen ha a járványügyi helyzet lehetővé teszi, akkor szeptember 11-én ismét megszervezné a „Fuss a rákgyógyításért!” elnevezésű jótékonysági futást.

Ki lehet futónagykövet?

Lényegében bárki, hiszen jótékonysági rendezvény lévén a felhívás nyitott mindenki számára, így az egyetemi polgárok mellett, várjuk a NEM PTE polgárok jelentkezését is.

Mik a futónagyköveti feladatok?

A PTE Sportiroda idén sem vár többet a futónagykövetektől, mint minél több futó toborzását az ismerősi, baráti, családi vagy akár munkahelyi környezetükből. Továbbá önkéntes követeink vállalják azt, hogy összegyűjtik csapatuk tagjainak részvételi díját (futónként min. 1000 Ft) ès eljuttatjàk a sportiroda szàmàra, illetve az eseményre biztosított ajándékpólókat àtveszik, valamint kiosztják a csapattársaik között. 

A részvételi díjakból befolyt összeget a PTE Sportiroda teljes egészében beteg gyermekek kezelésére kívánja fordítani az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítványon keresztül.

SZERVEZŐI KÖZLEMÉNY:  A program várhatóan 500 fő felett kerül megrendezésre, ezért a program helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy vehet részt. Ebből kifolyólag megkérjük futónagyköveteinket, hogy - összhangban az érvényben lévő járványügyi rendelkezésekkel- ellenőrizzék futóik koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas igazolványát, vagy a koronavírus elleni védőoltást igazoló applikációjuk meglétét

Tervezett útvonal:

Széchenyi tér – Irgalmasok u. – Citrom u. – Jókai tér – Ferencesek u. – Szent István tér – Janus P. u. – Mária u. – Flórián tér – Nagy Flórián u. – Király u. – Széchenyi tér

Táv: 2,6 km

Hogyan lehet jelentkezni futónagykövetnek?

A jelentkezést online lehet elvégezni augusztus 23-ig, amihez nem kell mást tenni, mint a lap alján megjelenő regisztrációs gombok közül kiválasztani a megfelelőt, majd megválaszolni az elérhetőségekre vonatkozó kérdéseket.

Kategória: 
Sportág: