PTE Húsvéti Zsongás

Időpont: 
2020.04.10. 10:00
Helyszín: 
Online

A sajnálatos járványügyi helyzet miatt döntöttünk úgy, hogy egy egészen újfajta módon folytatjuk a korábbi években nagy sikerrel megrendezett Nyuszi Túránkat. A túra célja korábban is az volt, hogy a PTE munkatársak családjának, gyerekeinek a húsvét és a tavasz érkeztével maradandó élményt nyújtsunk.

A PTE Nyuszi Túra rajzverseny alkotásaiból rendezett online kiállítás megnyitójára és a pályázat eredményhirdetésére 2020. április 10-én 10:00 órakor, a tervezett Nyuszi Túra időpontjában kerül sor itt a "PTE Húsvéti Zsongás" online eseményünk keretein belül. Továbbá valamennyi érdeklődő számára készítettünk egy húsvéti videót, melyben szeretnénk ötleteket adni, hogy lehet a négy fal között a tavaszi zsongást élvezetesebbé tenni, miről is szól a húsvét és milyen népszokások társulnak hozzá.

A videóban bemutatásra kerülnek egyszerűbb feladatok, ezért arra kérünk Benneteket, hogy készítsetek elő papírt, ceruzát, ollót.

A szülőket arra kérjük, hogy ha a tevékenységről készítenek fotót vagy videót és hozzájárulnak a honlapon való megjelenéséhez, akkor osszák meg velünk az alábbi e-mail címen: egyetemisport.pte@gmail.com. Ezzel is szeretnénk bizonyítani , hogy ebben az időszakban is a gyerekeinkben, a családban megvan a kitartáshoz és türelemhez szükséges erő.

Minden munkatársunknak ez úton is KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

(Ne feledjétek, maradjatok otthon!)

Szervezők: PTE-A Családokért szervezői és a Sportiroda Munkatársai

A húsvéti videó és a rajzokból készült galéria az oldalra történő BEJELENTKEZÉS UTÁN elérhető, itt az eseményen belül!

Kapcsolat: egyetemisport@pte.hu

  

Kategória: