Futás

Run for Cancer Treatment

Időpont: 
09/14/2019 - 09:00 - 13:00
Helyszín: 
Széchenyi square

REGISTRATION BELOW - after logging in the site (AT THE TOP OF THE PAGE)! 

From this year the Sports Office of the University of Pécs is the host of this great charity event having a 10-year history in Pécs.

The main aim of the colleagues of the Sports Office is to spend all the money raised by running on the patients via a foundation. This year the benficiary of the charity running is the EURAKVILO Pediatric Oncology and Children's Hospice Public Benefit Foundation.

Fuss a rákgyógyításért!

Időpont: 
09/14/2019 - 09:00
Helyszín: 
Széchenyi tér

A „Fuss a rákgyógyításért!” elnevezésű futást eddig tíz alkalommal szervezte meg nagy sikerrel a Dunántúli Postás Sportegyesület (DPSE), azonban az idei évtől a két intézmény együttműködésének és kiváló szakmai kapcsolatának köszönhetően a Pécsi Tudományegyetem Sportirodája lesz a rendezvény „házigazdája”.

Ökofutás

Időpont: 
04/20/2019 - 10:00 - 13:00
Helyszín: 
Ökopark Bükkösd

Nagyszombat napján egy Ökofutás futóversenyre hív mindenkit az Ökopark Bükkösd !!! A verseny mellett a park területén egész napos látogatásban és kísérőprogramokban (tojáskeresés, tojásfestés, kézműveskedés, arcfestés, állatsimogatás, lovaglási lehetőség) is részt vehettek.

PTE Polgárként 10% kedvezményben részesülhetsz az Ökofutás nevezési díjából, ha az átutalásnál a közlemény rovatban feltünteted, hogy PTE.
A kedvezmény PTE munkatársak és hallgatók számára elérhető!

Oldalak

Feliratkozás RSS - Futás csatornájára