Túra/Kirándulás

PTE TÁJOLÓ: "Kincses bányák, varázslatos vidékek!”

Időpont: 
07/03/2021 - 11:00
Helyszín: 
Óbánya buszforduló

Július 03-án kerül megrendezésre a PTE Tájoló túrasorozat soron következő állomása "Kincses bányák, varázslatos vidékek!" elnevezéssel. A PTE Sportiroda programsorozata jó lehetőséget ad az egyetemi polgárok számára a kellemes fizikai kihívás mellett ismeretterjesztésre, a mecseki túraútvonalak és a Pécs környéki kistelepülések történelmi, földtörténeti megismerésére is.

PTE TÁJOLÓ: "Zengőre fel!"

Időpont: 
06/19/2021 - 10:00
Helyszín: 
Hosszúhetény

Június 19-én kerül megrendezésre a PTE Tájoló túrasorozat újabb állomása "Zengőre fel!" elnevezéssel. A PTE Sportiroda programsorozata jó lehetőséget ad az egyetemi polgárok számára a kellemes fizikai kihívás mellett ismeretterjesztésre, a mecseki túraútvonalak és a Pécs környéki kistelepülések történelmi, földtörténeti megismerésére is.

PTE KALANDTÚRA

Időpont: 
05/31/2021 - 23:00
Helyszín: 
PTE Sportiroda

Újra itt a tavasz! A természet megújul, az erdők megtelnek friss illatokkal, zöldellő fákkal, csiripelő madarakkal. Ilyenkor igen üdítő a természetbe menni, túrázni, a tavaszi frissességből erőt meríteni.

A PTE a családokért és a Sportiroda új felhívása azon túrázóknak szól, akik keresik az igazi kihívásokat, szeretik a játékos feladatokat és rendelkeznek GPS-sel.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Túra/Kirándulás csatornájára