Jeges Est

Óriási siker volt a PTE EHÖK és a PTE SportIroda által közösen szervezett idei Jeges Est. Már napokkal a rendezvény előtt sokan kölcsönkorcsolyákat kerestek akár csak arra az egy napra a neten, mert tartottak attól, hogy annyira sokan lesznek, hogy a kölcsönzés nehézkes lesz. A szervezők valóban kénytelenek voltak várólistát írni. December ötödike koradélutánjától a Pécsi Műjégpálya egy hatalmas közös nagy egyetemi jeges ünnepléssé vált.

A délután - a Családok Éve jegyében- a családoké volt, akik legfeljebb hat fővel regisztrálhattak előzetesen, emiatt volt, hogy egy-egy családból nem két, hanem három generáció képviseltette magát. Az ügyesebb gyerekek különböző, az életkorukhoz is passzoló sorversenyeken vehettek részt. Megjegyzem: a Tigris még mindig nagyon-nagyon jól korizik. Az est speakere Hosszú ‘Elvis’ Norbert volt, aki aznap is bemutatta, mekkora showman.

A versenyszellem végigkísérte az esti órákat is: akkor már hallgatók korcsolyáztak egymással szemben. A Táncoló Egyetem e rendezvényen is szuper hangulatot tudott teremteni, és átmozgatta a résztveőket - vacogásra sötétedés után sem volt idő.

A Jeges Est hozta azt a PTE-s szellemiséget és partyt, amire a tavalyi rendezvény alapján számítani lehetett. Jövőre ugyanitt!

Kategória: