VII. SPORTTUDOMÁNYI KONFERENCIA

Idén hetedik alkalommal rendezik meg Pécsen a Sporttudományi Konferenciát október 18-án, melynek szervezői a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar és a Cserepka János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Sportiskola, Általános Iskola és Gimnázium.

A konferencián a prevenció-gyógytestnevelés, tehetséggondozás (sport), utánpótlásnevelés, sportiskolai beiskolázás, sportosztályok működése, sportágazati képzés, kiválasztás, jó gyakorlatok a sportban és testnevelésben; egészségnevelés, egészséges életmód kérdései, digitális oktatás kihívásai és jó gyakorlatai a testnevelés és sport oktatásában, sportpszichológiai kérdések, sportcoaching, sportmentorálás, mentálhigiénia, valamint a sport edzéselméleti vonatkozásai témakörökben hangzanak majd el előadások.
A konferencián való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A személyes részvétel létszámkorláthoz kötött, ezért jelenléttel az első 60 fő regisztrációját tudjuk fogadni. Az online követés létszámkorláttól független.

Időpont:
2024.10.18.
Helyszín:
Cserepka János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Sportiskola, Általános Iskola és Gimnázium
7633 Pécs, Radnóti Miklós utca 2.
További információ és kapcsolat:
Derdák Mercedes - Cserepka János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Sportiskola, Általános Iskola és Gimnázium
+36 70 326 84 85
derdak.mercedes@cserepkasuli.hu

A VII. Sporttudományi Konferencia részletes programja

A program az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program, EFOP-3.6.2-16-2017-00003: „Sport- Rekreációs- és Egészséggazdasági Kooperációs Kutatóhálózat létrehozása" című projektjének keretében valósult meg.

Kategória: