Legyél te is EURO2020 önkéntes!

Vegyél rész az UEFA EURO2020 Önkéntes Programjában és szerezz felejthetetlen élményeket!

Célunk, hogy a részben Budapesten megrendezésre kerülő 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság a lehető legtökéletesebben sikerüljön. Ehhez az Önkéntes Menedzsment Csapattal mi is igyekszünk hozzájárulni, valamint lehetőséget kínálunk 1000 kiválasztott önkéntesnek, hogy belülről tapasztaljanak meg egy világeseményt és annak szervezési folyamatát.

Csak rajtad múlik, hogy te is az EURO2020 Önkéntesek egyike legyél!

Ha megfelelsz az alábbi 3 feltételnek:

•          2002. május 01. előtt születtél,

•          legalább társalgási szinten beszélsz angolul,

•          legalább mérkőzésnapokon (2020.06.16, 06.20, 06.24, 06.28.) elérhető vagy,

nincs más dolgod, mint jelentkezni az alábbi felületen: http://euro2020.mlsz.hu/onkentes

A kiválasztott önkéntesek a rendezés és szervezés teljes folyamatába bepillantást nyerhetnek, hiszen a legkülönbözőbb feladatkörökben segíthetik a szervező csapat munkáját: többek között ilyen az akkreditáció, ceremónia, transzport, média, versenyrendezés, és nézői szolgáltatások is. Részletes területleírásokat itt találsz: https://euro2020.mlsz.hu/feladatkor

Bizonyos esetekben szakmai gyakorlatként is elszámolható a részvétel, a lehetőségről kérlek érdeklődj az adott tanszéken.

Az UEFA azt szeretné, ha egy felejthetetlen élményben lenne részük a jelentkező önkénteseknek, mely az esemény végével sem érne végett, így a későbbiekben még többen vesznek majd részt labdarúgó események kisegítésében.

Amennyiben kérdésed adódna, vess egy pillantást a https://euro2020.mlsz.hu/gyik oldalra vagy keress minket bizalommal a bud.volunteer@euro2020.com email címen.

 

Üdvözlettel:

 

Kategória: 
Sportág: