20. Unisport hírmagazin

Habár sporteredmények terén aligha volt erős az utóbbi időszak, most újra visszatérni látszik a sportélet, nem is akárhol, az EFOTT-on! A Strandkézilabda MEFOB-ra már várják a lelkes csapatokat, tudj meg többet és #Kattanj_rá a 20. UniSportra!

#Képbe_hozunk a 38. 5vös 5km online futóverseny résztvevőinek eredményeiről. A legkimagaslóbb résztvevők között dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár, Nagy László, 209-szeres válogatott kézilabdázó, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke, Bíró Attila a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, dr. Kovács Antal olimpiai bajnok judós, Knoch Viktor olimpiai- és Universiade bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó és Szabó Gabriella háromszoros olimpiai bajnok kajakozó tapasztalati beszámolói sem maradnak el.

+ A nyári élmények szerves része a vízitúrás kalandok, amikhez nem elegendő csupán eszközt bérelni. Tudj meg többet, légy tájékozott!

+1 A sok infó levezetéseként az SZTE földkerülő projectéről is olvashatsz.

 

Aktuális #Jó_arcunk Bartha Zsolt szakosztályvezető, a BME Testnevelési Központ igazgató-helyettese, a Budapesti Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (BEFS) elnöke, aki a BME-MAFC múltjáról, jelenéről és jövőbeni terveiről beszélt.

#Sör_mellé az újrahasznosított inline görkoriról szóló cikket ajánljuk, de a nyári sportok éllovasáról: a SUP-ról is volt mit írni…

A #Forma_bontó rovatban a „nyomokban tartalmazhat” témáját és a túledzést járja körül az UniSport aktuális száma.

#Stressz_oldóként pedig a PTE szeptemberi jótékonysági futására felkészülést ajánljuk, mely projecthez futónagykövet kerestetik!

Minden részlet itt!

 

Kategória: 
Tags: