PTE ALLSTARS

A PTE ÁOK HÖK, a PTE PEAC E-Sport, PTE Sportiroda és a Magyar Gamer Szövetség közös szervezésében folytatódik az egyetemi League of Legends Bajnokság.

Az online tér adta lehetőségeket kihasználva a szervezők az őszi megmérettetéshez képest több, akár 32 csapat számára is biztosítanának lehetőséget a versengésre a tavasz folyamán. Ennek érdekében a csapattagokra vonatkozó szabályok is rugalmasabbak lettek, hiszen bár szem előtt tartva a bajnokság PTE-s vonatkozását, idén először az egyetemi polgárok mellett (beleértve a már végzett –alumnus- hallgatóinkat) bárki nevezhet a PTE PEAC E-Sport szakosztályán keresztül is. (Erről bővebben a részletes versenykiírásban.)

De mi is az a LoL? Két 5 fős csapat verseng azért, hogy ki tudja hamarabb meghódítani az ellenfél bázisát. Három ösvényen és egy dzsungelben folyik a harc a dominanciáért. Létfontosságú a csapatjáték, az összhang és a kommunikáció a győzelem érdekében.

A szervezőgárda a szabályok enyhítésén túl létrehozott egy csapattárskereső oldalt is, ahová egyaránt jelentkezhetnek csapat nélküli tagok és olyan alakulatok, ahonnan már csak 1-2 fő hiányzik a nevezéshez.

Továbbá a „szervező négyes” nem csak a játékosok számára szeretnék szórakoztatóvá tenni a versengést, ezért szakértő kommentátorok segítségével - a bajnokság ideje alatt- élő közvetítést kívánnak adni a párharcokról minden kedves érdeklődőnek. (A közvetítésről bővebben az esemény közösségi oldalán lehet tájékozódni.)

Jelentkezési határidő: április 21.

További részletek és információk:

Kategória: