Pécsi kerékpáros nap és a Tour de Hongrie!

Pécsen lesz a Tour de Hongrie vége május 12-én vasárnap, melyen a PTE ismét jelen lesz egy szurkolói zónával, ezúttal a Fogászati Klinika előtt. Felvezetésként május 11-én szombaton városi kerékpáros napot szerveznek, mely kapcsán a Széchenyi téren lehet majd találkozni a PTE-s csapattal, sőt, ajándéktárgyakat is lehet szerezni.

Kerékpáros nap
Május 11-én szombaton városi kerékpáros nap lesz. A PTE-s csapattal a Széchenyi téren lehet találkozni, és játszani. A PTE Sportiroda közreműködésében szervezett biciklis bevonulás után fellép az ETK Jazz Dance tánccsoport és a PTE Brass Band! 

Tour de Hongrie
Május 12-én, vasárnap érkezik a Tour de Hongrie kerékpárverseny Siófok–Pécs befutó szakasza.  A rendezvényre a PTE is kitelepül két helyszínen: 
11:00-től a Széchenyi téren lehet a PTE szurkolói sátrát keresni: játékos programok, ajándéktárgyak lesznek, valamint fellép a PTE Brass Band és a PTE Cheerleading Szakosztály 
14:00 és 17:00 között a Szigeti úton, a Fogászati Klinika előtt szurkolói zónát alakít ki a PTE, ahol zenével, szurkolói kellékekkel és PTE-s ajándékokkal várják az érdeklődőket.

A szurkolói eseményeket a PTE Kapcsolati Igazgatóság koordinálja.

További információ: PTE a Tour de Hongrie-n 

Kategória: