Nincs új a nap alatt!

Nem vesztett a népszerűségéből a PTE Sportok Éjszakája, hiszen már az előregisztrációs időszakban számított a gyorsaság, miután a főszervező Sportiroda csak az első 12 csapat regisztrációját tudta fogadni. Az esemény november 15-én zajlott, az Ifjúság úti campuson. Az uszoda felújítása ellenére is maradt az est folyamán a 12 (+1) sportág, miután a vízi-dili leköltözött a konditerembe. A versengések színvonala magas volt, hiszen 9 alakulat is meg tudott legalább egy sportági győzelmet kaparintani.

A tavalyi küzdelemhez hasonló nagy csata alakult ki a Sportok éjszakája bajnoka címért a PEAC-os Sárkányok és a TesiTesák csapata között. A gyengébb táncbemutató ellenére idén is a pécsi sárkányhajós csapat tagjai örülhettek jobban a végelszámolásnál, miután 6 ponttal előzték a TTK-BTK-s alakulatot.  A dobogó legalsó fokáért még szorosabb volt a „versenyfutás”, hiszen mindössze egy pont döntött a bronzérem sorsáról a Pindúr Pandúrok javára, a Medikusok ellenében.

A győztes csapat tagjai: Gáspár Balázs, Majoros Enikő, Papp Zsófi, Enyedi Vivien, Tót János, Varga Tamás, Harsányi Bence, Litter Előd, Huth Balázs, Gáspár Attila, Fésüs Ádám, Ivusza Patrik

További helyezések:

5. PécsiBölcsészek
6. Spicy team
7. Rookie
8. Eszes csapat
9. Okos tesisek
10. PTE PEAC DragonBoat
11. Második helyezett
12. Cool guys

Sportági győztesek:

Kon-dili: TesiTesák (1)
Mini ping-pong: Rookie
Sakk: Második helyezett
Játéksziget: Medikusok (1)
Sport-totó: Pindúr Pandúrok
Röplabda: PEAC Sárkányhajó (1)
Foci: Spicy Team
Floorball: PEAC Sárkányhajó (2)
Kidobós: Medikusok (2)
Sörivó/férfi: PécsiBölcsészek
Sörivó/női: TesiTesák (2)
Kötélhúzás: PTE PEAC DragonBoat
Váltóverseny: TesiTesák (3)
Táncbemutató: TesiTesák (4)

Kategória: