Fuss a rákgyógyításért!

Szeptember 9-én lesz idén a Fuss rákgyógyásért! program, melynek keretében az Eurakvilo gyermekhospice alapítvány javára lehet jótékonykodni, egy, Pécs belvárosában futva vagy sétálva megtett 2,6 km-es táv teljesítésével.
Az idei különleges rendezvény, hiszen a Fuss a rákgyógyításért ezúttal a tizedik születésnapját ünneplő PTE Sportiroda és a fennállásának 100. évét jegyző PTE PEAC közös szervezésében létrejött Jubileumi Egyetemi Sportnap keretében valósul meg. Ez annyit jelent, hogy a délelőtt sportos jótékonykodás után délután is érdemes lesz a Széchenyi téren maradni!
A elmúlt közel másfél évtized jó gyakorlatához hasonlóan, a PTE Sportiroda munkatársainak idén is elsődleges célja, hogy a futás által összegyűlt karitatív összeget, az első forintjától az utolsóig a betegekre, illetve az ő komfortérzetük növelésére fordítsa egy alapítványon keresztül. A jótékonysági futás kedvezményezettje 2019. óta az Eurakvilo Gyermekonkológia és Gyermekhospice Közalapítvány.
A korábbi évekhez képest a legnagyobb változás a futónagyköveteket érinti, természetesen idén is számítanak önkéntes futók segítségére a toborzásban, viszont nem kell előzetesen jelentkezni rá, tulajdonképpen azáltal, hogy valaki saját magán kívül legalább 1 hozzátartozót regisztrál már futónagykövetté válik. 

Tervezett program:
09.00-10.30 Helyszíni regisztráció kezdete a Széchenyi téren
(előregisztráció hiánya esetén)
09.15-10.30 DJ Dominique műsora, táncbemutatók
10.30-10.40 Ünnepélyes megnyitó
10.40-10.55 Közös bemelegítés (Somogyi Kristóffal és csapatával)
11.00-11.25 Start (futás, kocogás, séta)
11.30-12.00 Futónagyköveti díjazás
12.00-12.30 PTE a Családokért tombola sorsolása
13:30 Indulnak a Jubileumi Egyetemi Sportnap délutáni programjai

Táv: 2,6 km

Tervezett útvonal: Széchenyi tér – Irgalmasok u. – Citrom u. – Jókai tér – Ferencesek u. – Szent István tér – Janus P. u. – Mária u. – Flórián tér – Nagy Flórián u. – Király u. – Széchenyi tér

Előzetes regisztráció: augusztus 22. - szeptember 4. között elektronikusan vagy személyesen a rendezvény futónagyköveteinél.  

Helyszíni regisztráció: szeptember 9. 9:00-10:15 (Helyszíni regisztráció esetén ajándékpólót csak a készlet erejéig tudunk biztosítani.)

A részvételi díj egységesen min. 2500 Ft. A részvételt – a készlet erejéig – ajándékpólóval (idén méretenként különböző színben) jutalmazzák.

Az előzetesen regisztrálók az ajándékpólót személyesen (Rektori Kabinet, Vasvári Pál utca 4. 004-es iroda) vagy futónagykövetük által vehetik át szeptember 6-án és 7-én a nevezési díj befizetése mellett. A legtöbb futót toborzó nagykövet díjazásban részesül.

Egyéni regisztrációs linkek:

PTE Polgároknak

NEM PTE Polgároknak

Futónagyköveti/Csapat regisztrációs linkek:

PTE Polgároknak

NEM PTE Polgároknak

Kategória: