Döntős a PTE az Európai Egyetemek Vízilabda Bajnokságán!

A Miskolcon megrendezett EUSA Vízilabda Bajnokságon már hat mérkőzésen nyert a PTE Vízilabda Csapata, a hét eddigi meccse közül. Július 18-án a Corvinus ellen játszottak izgalmas középdöntőt a pécsiek, és a 12:8-as győzelmükkel már a döntőbe jutottak. Lukács Gergely edzőt kérdeztük a bravúrról a mérkőzést követően.

„Gratulálok a játékosaimnak a döntőbe jutáshoz, ugyanilyen gratuláció illeti meg a Corvinus Egyetem Csapatát is, akik nagyon jól küzdöttek, és egy másodpercig nem adták föl” – emelte ki Lukács Gergely, majd hozzátette: „én azt gondolom, hogy a döntő faktor a védekezés volt. Ugyan vezetett az elején a Corvinus, higgadtak tudtunk maradni, és a második negyedben nagyszerűen vízilabdáztunk, így szereztünk egy magabiztos előnyt, amit meg is tudtunk tartani a mérkőzés végéig.”

„A délután folyamán eldőlt, hogy a Budapesti Gazdasági Egyetem csapatával fogunk játszani holnap a döntőben” – tudhattuk meg Lukács Gergelytől, a PTE Vízilabda Csapat edzőjétől, aki azt is elmondta, hogy „messze a legerősebb játékos-állományú csapat a BGE, hiszen szinte csak OB I-es játékosokra épül, az UVSE csapata adja a gerincét, és az UVSE edzője, Vincze Balázs az edzőjük.”

A PTE csapat felkészülésével kapcsolatban az edző kiemelte:

„Mi is a lehető legjobban föl fogunk készülni, és mindent bele fogunk adni, hogy felborítsuk a papírformát a holnapi döntőn!”

Július 19-én a döntő mérkőzést 15:30-tól online is lehet majd követni »

Szurkoljunk együtt a PTE Vízilabda Csapatának!

Hajrá, PTE!!!

PTE Vízilabda: Tiszta erőből küzdeni »

Szurkoljunk a PTE Csapatának az Euróapi Egyetemek Vízilabda Bajnokságán »

Kategória: