PTE Húsvéti Zsongás

A sajnálatos járványügyi helyzet miatt döntöttek úgy a PTE-A Családokért és a Sportiroda szervezői, hogy egy egészen újfajta módon folytatják a korábbi években nagy sikerrel megrendezett Nyuszi Túrájukat. A túra célja korábban is az volt, hogy a PTE munkatársak családjának, gyerekeinek a húsvét és a tavasz beköszöntével maradandó élményt nyújtsanak.

Idén is szeretnék, ha a húsvét varázsa nem múlna el élmények nélkül, ezért készülnek egy vidám programmal, „PTE Húsvéti Zsongás” elnevezéssel. A húsvétváró program első állomásaként egy rajzpályázatot hirdetnek, amelyben a feladat készíteni „Nyuszi Túra” címmel egy rajzot, melynek témája egy korábbi Nyuszi Túra vagy egy családi kirándulás.

A szervezők a szülőket arra kérik, hogy a „pályamunkákat” fényképezzék le és töltsék fel a rajzverseny oldalára, ahol további részleteket találnak a megmérettetésről.

Beküldési határidő: 2020. április 8.

A beérkezett munkákból rendezett online kiállítás megnyitójára, valamint a pályázat eredményhirdetésére Nagypénteken (április 10-én) 10:00 órakor, a tervezett Nyuszi Túra időpontjában kerül sor a PTE Húsvéti Zsongás online esemény keretein belül. Továbbá valamennyi érdeklődő számára a szervezők készítenek egy húsvéti videót, melyben szeretnének ötleteket adni, hogy lehet a négy fal között a tavaszi zsongást élvezetesebbé tenni, illetve miről is szól a húsvét és milyen népszokások társulnak hozzá. A videóban bemutatásra kerülnek egyszerűbb feladatok, ezért minden „lelkes megtekintő” készítsen elő papírt, ceruzát és ollót.

A nagypénteki online esemény teljes tartalma elérhető lesz egész nap a PTE sportportálján.

Kategória: