Kiélezett kocsmai küzdelmek

Rendhagyóan munkatársi programmal startolt az egyetemi sporttavasz: a közel egy év után újra megrendezett dolgozói Kocsmasportok Délutánja indította a félévet.

A korábbi évekhez hasonlóan már az előregisztrációs időszak kihívás elé állította a főszervezőket, csak míg korábban a várólista „szeszélyeivel” kellett megküzdenie a Sportiroda munkatársainak, addig most a „tömeges” visszalépésekkel. Szerencsére nem az influenzaszezon lett az est bajnoka, mert a rutinos kancellári alakulatok mellett, képviseltetni tudta magát az ÁJK, az ÁOK, az ETK és a Rektori Kabinet is egy-egy csapattal.

A kisebb létszám ellenére is izgalmas, kiélezett küzdelmek zajlottak a versenyszámokban, talán sakkban most volt a legmagasabb a színvonal, és a karaokét is egy egyedülálló élőzenés produkcióval húzta a be az Inno-kantin csapata. Az este folyamán új bajnokot avattak a NeMKO alakulatával, akik csak több részgyőzelmüknek köszönhetően tudták megelőzni az új belépő SpaceX csapatát. A Fogd meg a S’Öröm gárdája néhány pont lemaradással sikeresen óriási hajrával „feltáncolta” magát a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

A versenyszámok győztesei:

Biliárd: KTI+1
Sakk: NeMKO
Léghoki: Inno-kantin
Darts: KTI+1
Csocsó: NeMKO
Sportkvíz: SpaceX
Sörivó verseny/Női: SpaceX
Sörivó verseny/Férfi: NeMKO
Karaoke: Inno-kantin
Tánc: Fogd meg a S’Öröm

Végeredmény:
NeMKO
SpaceX
Fogd meg a S’Öröm
Inno-kantin
KTI+1
Életben maradni
InniTudunkDeRendesen

Győztes NeMKO csapat tagjai: Bucsi Endre, Bene Zoltán Tamás, Török Attila, Bene Gergő, Sasvári Anna, Rácz-Szabó András, Kovács Katalin Judit

Kategória: