Futónagykövet kerestetik!

A PTE Sportiroda a PTE történelmének legnagyobb emlékfutására készül ebben az évben. A tavalyi rendezvényen a cél 1367 hallgató megmozgatása volt 1367 méteren, idén a létszámot növelni szeretnénk. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, és megmutassuk, hogy a pécsi egyetemisták mennyire összetartanak, az kell, hogy MINDANNYIAN összefogjunk. Ha úgy érzed, hogy te is részese akarsz lenni szervező csapatunknak, kérlek, jelentkezz "futónagykövetnek".

A FUTÓNAGYKÖVET státusz arról szól, hogy egy adott karról, évfolyamról, egyetemi társaságból (vagy kollégiumból, bárhonnan) valaki vállalja azt a szerepet, hogy segíti a PTE Sportirodát hallgatók toborzásában az emlékfutásra. A futás szimbolikus, NEM VERSENY jellegű, hiszen az esemény egyetemünk fennállásának 650. évére emlékeztet, valamint erre kívánja felhívni a figyelmet, amit az idei évben ünneplünk meg  számos rendezvénnyel . A lényeg, hogy közel 1500 egyetemi polgár megmozgatása 1367 méteren nehéz feladat, azonban ha ebben tudtok segíteni TI, hallgatók, akkor könnyebben magvalósítjuk a célunkat. Ezért is terveztük, hogy karonként minimum 10-15 hallgatónak lehetővé tesszük, hogy legyen futónagykövet, aki legalább 10-12 hallgatótársát regisztrálja és elhozza az emlékfutásra.

Mint már említettük, a futás egyfelől egy FLASHMOB-ra felhívás, hiszen akik ott leszünk, 1 3 6 7 -et fogunk kiadni, melyet egy drón segítségével felveszünk. (Részletek később). Másfelől lehetőséged nyílik a Kosztolányi Céltársulás által arra, hogy a futásod mellett 200 Ft-al segítsd (teljesen önkéntes a felajánlás) a HATÁRON KÍVÜLI diákok beiskolázását. Ezzel is adunk egy esélyt azoknak, akik kultúránkat tovább örökítik az ország határain kívül.

EGGYEL TÖBB OK ARRA, HOGY OTT LEGYÉL ÉS EZT MÁSOKKAL IS MEGOSZD!

Jelentkezési határidő: március 26.

Jelentkezni tudsz a Neptunon keresztül (NMS/PTE Sportiroda/Feliratkozási listák/Futónagyköveti-jelentkezés) vagy az alábbi e-mail címen: egyetemisport.pte@gmail.com

Kategória: