Figyelmeztető üzenet

Az űrlap megtekintéséhez belépés vagy regisztráció szükséges.

Nemzetközi hallgatóink táncai

Szeretettel köszöntünk mindenkit a Pécsi Tudományegyetem Táncoló Egyetem projektjének digitális platformján, a „PTE digitális táncteremben”! A sajnálatos járványügyi helyzet miatt döntöttünk úgy, hogy egy egészen újfajta módon folytatjuk és bővítjük kurzusainkat. A kényszerű bezártságot fizikai, lelki, szellemi és közösségi jóllétünk is gyakran megsínyli. A tánc, a mozgás, a zene azonban kiváló hatással van mindezekre, így oktatóink házi videóinak segítségével otthon is folytatódhat a tánc és a mozgás. Most a konyha, a szoba, a kert vagy éppen a garázs válhat táncteremmé. Az esetlegesen szükséges eszközök is mind olyanok, amik egy átlagos háztartásban megtalálhatók, mint például felmosófa, gyümölcsmosó vagy WC-papír. Hogy a virtuális közösség is fenntartható legyen, a facebook oldalunkon várjuk az órák közben készült fotókat, rövid videókat, vagy bármilyen egyéb, akár humoros táncos felvételt is. Mi, a PTE Sportiroda munkatársai és a Táncoló Egyetem oktatói így próbálunk hozzájárulni ahhoz, hogy e nehéz időszakba együtt, közös összefogással egy kis jó kedvet csempésszünk. A lényeg, hogy akinek nem feltétlenül kell kimozdulnia, az maradjon otthon és táncoljon, mozogjon velünk!

A BEJELENTKEZÉS (jobb felső sarokban), valamint a kurzusra történő FELIRATKOZÁS UTÁN elérhetővé válik a foglalkozásokhoz tartozó videótár*! (A videótárak* a NEM PTE-s POLGÁROK számára is elérhetőek.) A kurzusra való feliratkozás INGYENES!

*A kurzusokhoz tartozó videótárak a PTE Sportiroda Táncoló Egyetem oktatóinak szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogvédelem alatt állnak. A tartalmak másolása, módosítása, megosztása más közösségi felületeken tilos!​

Jó testmozgást kívánunk és vigyázzunk egymásra!

Kapcsolat: halmos.zoard@pte.hu