Figyelmeztető üzenet

Az űrlap megtekintéséhez belépés vagy regisztráció szükséges.

G(k)lass ötletek

G(k)lass ötletek otthonmaradóknak a PTE Sportirodától!

Ötletek, melyekkel érdekesebbé, könnyebben elviselhetővé tehetjük az otthonlétet családunknak, gyerekeinknek, de akár saját magunknak is.

Már minden társassal játszottunk! Már minden babát, plüss állatot felvidítottunk, a teljes játékautóparkot leamortizáltuk…. Mit találjunk ki, hogy valami újjal lekössük a gyerköcöt?

Nem kell elszaladni a játékboltba, mert az otthonunkban kincsek lapulnak! Amiről eddig azt hittük, felesleges, akár szemét, vagy éppen az eredeti rendeltetésének megfelelően használt eszköz volt, most kiderülhet, hogy nagyon jó kis játék készíthető belőle, és az újdonság erejével hat a gyerekekre. Így újabb időre leköthetjük őket, mozoghatnak, játszhatnak, tanulhatnak a tevékenységek végzése közben.

A kitalált játék lehet akár családi program is, amivel egy kis időre elfelejthetjük a napi gondokat, és élvezhetjük a gyerekek örömét.

De magunknak is okozhatunk több kellemes pillanatot egy-egy olyan tevékenységgel, melyet eddig mellőznünk kellett, akár időhiány, akár megfelelő ötlet híján.

A következő napokban, hetekben szeretnénk segítséget nyújtani néhány programötlettel, hogy elviselhetőbb legyen az otthonmaradás.

A BEJELENTKEZÉS (jobb felső sarokban), valamint a kurzusra történő FELIRATKOZÁS UTÁN elérhetővé válik a foglalkozásokhoz tartozó videótár*! (A videótárak* a NEM PTE-s POLGÁROK számára is elérhetőek.) A kurzusra való feliratkozás INGYENES!

*A kurzusokhoz tartozó videótárak a PTE Sportiroda Táncoló Egyetem oktatóinak szellemi tulajdonát képezik, szerzői jogvédelem alatt állnak. A tartalmak másolása, módosítása, megosztása más közösségi felületeken tilos!​

Jó szórakozást kívánunk!

Kapcsolat: halmos.zoard@pte.hu