Kancellária

  • Szolgáltatás
  • Kapcsolat
  • Galéria
Játékterület mérete: 
24*12 m
Létesítmény jellege: 
nyitott
Borítás: 
Salak
Tenisz
Szolgáltatások: 

www.onlinefoglalasok.hu

A pálya használati jogának megszerzése, és a foglalási rendszerbe való bekerülés, egyes, egyéni felhasználókra definiált lehetőségei:

Az online foglalási rendszer egy nyilvános, a www.onlinefoglalások.hu cím alatti internetes portálon keresztül elérhető platform, amelyet adminisztrátorok felügyelnek.

A potenciális jelölteknek első lépésként a szükséges adatok, és érvényes e-mail cím megadásával regisztrálniuk kell az oldalon. Mivel a teniszpálya használatát-, illetve az arra időpont foglalási lehetőséget biztosító szolgáltatás zárt csoportú, ezért a regisztráció során valós névadatokat kell megadni, különben a jogosultság kezelő rendszerben nem fog működni az azonosítás, és elutasításra kerül a hozzáférési kérelem.

A regisztrációt, és hitelesítést követően, teljes jogú felhasználóként lépjen be az oldalra, majd kattintson a „kezdőlap” legfelső sorában található „Szolgáltató keresése opcióra. A felugró mezőbe írja be a „teniszpálya” szót, nyomjon egy entert, majd a felugró listából válassza a „Teniszpálya Szántó” szolgáltatót.

Ezt követően a betöltődött oldal jobb szélén láthatóak a cégnevekhez kapcsolódó csoportok.

Abban a csoportban, amelyhez megítélése szerint tartozik, és amelyhez hozzáférési jogosultságot szeretne kérni, kattintson a szolgáltatás nevére. A betöltődő oldal bal oldalán láthatja az intézmény logóját. Ha felismeri munkáltatója emblémáját, akkor jó helyen jár. Kérem, olvassa el az oldalon található tájékoztatót, és nézze meg a bal alsó sarokban található naptárt.  Az aktuális csoportban, csak ezen időintervallumok között tud a későbbiekben pályát foglalni.

Miután megismerte az oldal tartalmát, kattintson a bal felső sarokban található „Foglalás” gombra.

A betöltődött oldalon még egyszer olvassa el figyelmesen a Teniszpálya használatának szabályait, majd a zöld gombok feletti mezőbe beírva nyilatkozhat annak elfogadásáról, vagy elutasításáról.

A mező kitöltését követően kattintson a „Küldés” gombra. Ekkor, engedélykérelme eljutott a szolgáltatóhoz. Jogosultságának ellenőrzését követően az Ön által megadott email címre pár napon belül visszaigazolást fog kapni. A pályafoglalási rendszert, csak a kérelem elfogadását követően fogja tudni használni.

Ön a szolgáltatás igényléséhez szükséges első lépéseket megtette. Attól függően, hogy a továbbiakban mit szeretne, vagy lépjen ki az oldalról, vagy a fentiekhez hasonló módon kezdeményezzen engedély kérelmet, ha a későbbiekben másik csoportból ( átfoglalás ) is szeretne foglalásokat intézni.

A „PCO-TSM pályafoglalási időpontok”és a „PTE pályafoglalási időpontok” csoportokban                                

a leírás bal alsó sarkában található időintervallumokon belül, és ott is csak a játékidő kezdetét megelőző 2 óránál korábbi időpontban kezdeményezhet foglalásokat.

 A „PCO-TSM dolgozók átfoglalása PTE időintervallumra”   és   a „PTE dolgozók átfoglalása PCO-TSM időintervallumra”

elnevezésű szolgáltatási csoportban pedig, az úgynevezett „Last minut”, vagy más néven „utolsó pillanatos” foglalási időpontokat tudja lefoglalni, de – a csoportkialakítás természetéből fakadóan – mindig csak az éppen aktuális napon, a jövőben elkövetkező két órás időtartamra vonatkozóan, és azokra is csak akkor, ha a kérdéses időpontokra a másik csoportból korábban nem érkezett foglalás.

Egy felhasználó, az érdekeltségi körök, és a megosztott rendelkezésre állási idők miatt maximum két csoportnak lehet a tagja, ezért több csoportba való felvételi kérelem elküldésének nincs értelme, mert az automatikusan elutasításra kerül.

A csoporttagság megszerzése, és a teljes jogú tagság birtokában fog tudni jövőbeni foglalásokat kezdeményezni.

Elsőként a „ Teniszpálya Szántó” oldalán válassza ki azt a szolgáltatási (időpont foglalási ) csoportot, amelyhez korábban már jogosultságot szerzett, és amelynek teljes jogú tagja, majd a csoportnév melletti „Foglalás „ gombra kattintva a megjelenő naptárban jelölje meg azt a napot, amelyre játék időt kíván foglalni. A felugró órarendben zöld színnel jelennek meg az Ön számára még foglalható, és pirossal a mások által korábban már lefoglalt egy órás időszakra vonatkozó időpontok. A rendelkezésre álló (zöld) szabad tartományból választhatja ki az Önnek leg megfelelőbbet, majd a kattintás után felugró ablakban véglegesítheti a foglalását. Innentől az Ön időpontja pirossal jelölt, un. „foglalt „státuszba kerül, és mások számára már nem elérhető, nem foglalható. Foglalásáról email címére értesítést kap, de azt az aktuális időpontot megelőzően bármikor módosíthatja, törölheti.

A foglalási rendszerben alkalmazott módosítások, és törlések legkésőbbi időpontja, csak az aktuális időpontot megelőző egy órán túl lehetséges és engedélyezett.

Reméljük, hogy a rendszer felépítése, és használata mindenki számára világos, és érthető, az üzemeltetők és adminisztrátorok zökkenőmentes használatot, jó sportolást és kellemes időtöltést kívánnak a már meglévő és a leendő sporttársaknak egyaránt!  

Név: 
www.onlinefoglalasok.hu