Balaton-átúszás

A rendezvény lesz egyúttal a PTE 650 Jubileumi Karok közötti 5 Próba utolsó állomása, ahol még a hallgatók segíteni tudják a szervezeti egységüket a végelszámolásban. Az összesítésben nem a helyezés a fontos, hanem a részvétel. A tervek szerint lenne egy PTE stand az átúszás balatonboglári beérkező helyén, ahol az Egyetem bármelyik karán tanuló hallgató, függetlenül attól, hogy a sportiroda által biztosított busszal érkezett az eseményre, beregisztrálhat és képviselheti a szervezeti egységét az Ötpróba végső pontszámításában. A járat természetesen várja azon egyetemi dolgozókat is, akik kihívást éreznek a táv teljesítésére.

Fontos információ, hogy miután a verseny tervezett időpontja: 2017. július 1., ezért a gyülekezőt és az indulást aznap reggel 7:00-kor a Lauber Dezső Sportcsarnoknál tartják a szervezők. A visszaérkezés időpontja csak hozzávetőleges, hiszen Mindenkit megvárnak a beérkezéssel és csak utána indul vissza a járat.

Amennyiben a szervezők az időjárási körülmények miatt változtatnak a rendezvény időpontján, úgy a Sportiroda által biztosított járat indulása is változik.

A versennyel kapcsolatos legfontosabb információk a rendezvény hivatalos weboldalán elérhetőek: http://www.balaton-atuszas.hu/informaciok

Információ és jelentkezés: egyetemisport.pte@gmail.com (Halmos Zoárd)

A jelentkezés határideje: 06.26.

 

Kategória: